KEP Italia Cromo 2.0 nieuw

De nieuwe KEP Italia Cromo 2.0 komt er aan!

De meest gebruikte en populaire KEP Italia helm, de Cromo, krijgt een heel gaaf broertje! De KEP Italia Cromo 2.0 is coming! Wat is er allemaal anders?

Zo op het eerste gezicht valt vooral de grill op, deze heeft een ander design gekregen. Even wennen maar echt wel heel mooi! Daarnaast is het kinbandje anders, deze heeft een prachtig design en is gemaakt van echt leer.

Maar de KEP Italia Cromo 2.0 is écht speciaal door twee supernieuwe features:

1) In de helm zit een chip verwerkt. Via de KEP Italia app kan je hier je gegevens invullen die handig zijn om van je te weten voor omstanders bij een val. Wanneer ze de telefoon bij je KEP houden (ook zonder de KEP app) kunnen ze de chip uitlezen en bijvoorbeeld zien of ze rekening moeten houden met allergieën en wie ze kunnen waarschuwen.

2) DIT is ECHT het supernieuws aan de Cromo 2.0:

Je kan straks ZELF je voorinzet, achterinzet en klep vervangen!

Hoe cool is dat?! Wel of geen poloklep, je kan zelf eenvoudig de gewone klep er af halen. De poloklep bevestig je met 4 schroefjes. De achterinzet haal je er zo af om aan te passen, voor de voorinzet heb je ook even een schroevendraaiertje nodig. De mogelijkheden zijn echt eindeloos!

Wat is er niet veranderd?

– Dezelfde fijne pasvorm als dat je gewend bent van de Cromo
– Maximale veiligheid
– Kinband bevestiging met een vijfpuntssysteem voor extra stabiliteit
– Perfecte ventilatie door de grill aan de voorkant
– Liner eenvoudig uitneembaar en machinewasbaar op 30 graden
– Lichtgewicht helm van 500 gram voor een M schaal en 535 gram voor een L schaal
– Wordt geleverd inclusief liner en stevige KEP Italia tasDan de grote vraag, vanaf wanneer is de 2.0 beschikbaar?

Een half jaar geleden is er al een Limitied Edition uitgebracht, we hebben er op dit moment nog 1 op voorraad. Deze prachtige helm is echt uniek en zal ook niet meer zo te bestellen zijn in de toekomst. Speciaal voor de Limited Edition wordt deze helm ook nog eens geleverd met een prachtige tas met bruin leer, super chique!

Je vindt deze unieke helm hier in onze shop >>De allereerste modellen die standaard in de collectie komen zijn bijna onderweg!

De verwachting is dat de allereerste modellen hopelijk eind januari (mondjesmaat) geleverd kunnen worden! De volgende modellen gaan als eerste van de band afrollen:

 

 

KEP Italia Cromo 2.0 Shine

Deze KEP lijkt veel op de Cromo Shine die wel al kennen. De helm heeft een glanzende coating, de klep zelf is mat. Deze helm is beschikbaar in zwart en blauw, beide hebben een zwarte, matte klep. Deze helm kan nu al zowel met een standaard- als met een poloklep besteld worden!

Met standaardklep komt deze Cromo 2.0 op € 555,-
Met de poloklep komt deze helm op € 625,-

 


KEP Italia Cromo 2.0 Textile

 

Prachtige, klassieke helm met een matte coating, verkrijgbaar in zwart of blauw. Het frame is bij deze KEP in chrome waardoor hij er mooi uitspringt. Je kan hem bestellen met een standaardklep of met een poloklep.

Met standaardklep komt deze Cromo 2.0 op € 630,-
Met de poloklep komt deze helm op € 700,-

 


KEP Italia Cromo 2.0 Textile Black Swarovski

 

De matte. zwarte Cromo 2.0 Textile helemaal af met super shiny Swarovski in het chrome frame! Je kan hem bestellen met een standaardklep of met een poloklep.

Met standaardklep komt deze Cromo 2.0 op € 930,-
Met de poloklep komt deze helm op € 1000,-

 


KEP Italia Cromo 2.0 Textile Polish

Prachtige combinatie, de Textile met Polish! Deze helm heeft een matte basis en een polish voor- en achterinzet en polish klep. Mooi met het frame in chrome. Deze helm is beschikbaar in zwart en blauw. Ook deze helm kan nu al zowel met een standaard- als met een poloklep besteld worden.

Met standaardklep komt deze Cromo 2.0 op € 690,-
Met de poloklep komt deze helm op € 760,-

 

Kan je niet wachten?!

 

Heb je interesse in 1 van deze modellen in een M schaal? Neem dan even contact met ons op, we laten je weten of we er 1 voor je kunnen reserveren uit de eerste lichting. We hopen we de eerste exemplaren eind januari te kunnen uitleveren.

Je kan de allereerste Cromo 2.0 modellen hier bestellen!


De toekomst van de Cromo 2.0

Dat gaat leuker en leuker worden! Wanneer je je nieuwe Cromo 2.0 besteld kan je straks kiezen uit verschillende opties voor de grill, zowel voor het frame, de binnenkant als het rooster. En natuurlijk kan het frame straks ook weer met meerdere kleuren Swarovski! Ook voor het kinbandje komen meerdere kleuren beschikbaar waar je uit kan kiezen. De opties voor de grill en kinbandje zijn om veiligheidsredenen niet zelf aan te passen.

Daarnaast kan je, zoals je nu al gewend bent, zelf een voor- en achterinzet kiezen. Ook de klep kan je aanpassen qua model (polo) en coating en kleur. Maar straks zijn al deze onderdelen dus ook los erbij te bestellen! Perfect om te combineren bij meerdere outfits of als je gewoon eens wat anders wilt.

 Wanneer?


Dat weten we nog niet precies. Het hele proces kost uiteraard veel tijd maar de extra opties worden in de loop van 2022 uitgerold. Dan zullen ook de prijzen bekend worden voor alle losse onderdelen. Uiteraard houden we je op de hoogte zodra er mee bekend is! We brengen je op de hoogte van alle nieuwtjes via Facebook en Instagram.


We love Custom Made, we love the Cromo 2.0!