Roosmaryn Roelofsen

Roosmaryn ambassadeur

Hi allemaal,

Mijn naam is Roosmaryn Roelofs en sinds 3 augustus 2020 mag ik mij een trotse ambassadeur van EquiChique noemen. Samen met mijn vriend en mijn lieve Jack Russell Gijs woon ik in Soest. Naast mijn fulltime baan bij een mediabedrijf heb ik vier springpaarden, kom ik uit in de springsport op nationaal en internationaal niveau, geef ik les en train ik paarden van anderen.

Drie van mijn paarden lopen inmiddels in de sport, dit zijn RvB Baloustair, een 17-jarige merrie (v. Johnny Boy II), de 12-jarige ruin RvB Robin Hood (v. Ranko II) en de 6-jarige RvB Milou (v. Numero Uno). Het leuke is dat ik RvB Milou zelf gefokt heb uit RvB Baloustair, zij was mijn eerste zelfgefokte veulentje, extra speciaal dat ik haar nu samen met haar moeder uitbreng in de sport. Van RvB Milou heb ik 1,5 jaar geleden ook een veulentje gefokt dit is mijn hengstje Aladin RvB Z (v. Aganix du Seigneur Z) die lekker staat op te groeien in Putten.

Ik mag dan misschien wel aan de springsport doen maar ook ik vind het leuk om met mooie en kwalitatief hoogwaardige producten te rijden. Daarnaast ben ik gek op het matchen van mijn outfit en die van mijn paarden, lees ik heb een redelijke ocd als het om colourmatchen gaat!

Het fijne aan EquiChique vind ik de tijd die ze altijd voor me neemt om zo de mooiste setjes samen te stellen, er is zo veel moois om uit te kiezen en ik word altijd voorzien van het beste advies! Heel veel shop-plezier bij EquiChique!

Liefs Roos, Gijs en de paarden

 

Gaby Spoeltman

Gaby Spoeltman EquiChique by Vanja

Hoi, ik ben Gaby Spoeltman

Sinds jongs af aan ben ik op een paard te vinden. Momenteel ben ik in de wedstrijdsport (dressuur) actief met 2 paarden. Gyon in de Lichte Tour en Koh-i-Noor in het Z2. Sinds kort heb ik nog een fijn paard die ik rij voor de fokker. Daarnaast werk ik fulltime als operatieassistent. Drie paarden rijden is soms wel een uitdaging, maar paarden zijn echt mijn passie dus de drukke planning heb ik er zeker voor over. Daarbij kan ik rekenen op de hulp van mijn lieve vriend Jeffrey. Hij is vaak de chauffeur, gaat mee op concours, leest de proef en zet mijn paarden klaar om te rijden. Inmiddels is het een gezamenlijke hobby geworden.

Ik ben erg ambitieus en wil mijn paarden graag doortrainen naar het hoogste niveau. Naast het serieus trainen neem ik mijn paarden ook regelmatig mee voor een buitenrit of het strand.

Ik ben gek op custom made producten voor mijn paarden en mij en EquiChique by Vanja is dan ook echt als een snoepwinkel voor mij met de beste merken! Ik vindt het heel speciaal dat ik met Vanja in contact ben gekomen en ik ben haar heel erg dankbaar voor een plekje in haar sponsorteam.!

Liefs Gaby en de paarden

Suzie van Wijk

Hi allemaal 

Even voorstellen; ik ben Suzie van Wijk – SvW Dressage, Lichte tour amazone en startgerechtigd voor de Zware tour. Paardensport is mijn grootste passie en mijn doel is om paarden op een zo’n vriendelijk mogelijke manier op te leiden tot het hoogst haalbare niveau.

Een band opbouwen met een dier en puzzelstukjes die op hun plek vallen, daar kan ik enorm van genieten en dat maakt de paardensport ook zo bijzonder. Samen met mijn paard Kiki-Strona hoop ik stappen te kunnen maken richting de Grand Prix.

Als ik niet in de stallen ben, dan ben ik aan het werk op de operatiekamer als operatie assistente. Door mijn diensten kan ik de paardensport goed combineren met mijn full-time baan.

Ik vind het onwijs gaaf dat ik deel uit mag maken van het team van Equichique by Vanja! Vanja biedt super fijne en professionele service. Daarnaast zijn de mooiste merken in haar webshop te vinden en kun je mooie custom producten laten samenstellen! Ik ben Vanja dankbaar dat ze mij in haar team heeft toegevoegd!

Liefs Suzie en de paarden