Vanja de Boer Putker

Hallo allemaal,

Ik ben Vanja de Boer Putker en kom uit Aalsmeer. Ik rij mijn hele leven al paard maar sinds een jaar of 6 echt serieus, dit begon toen ik mijn paard Eastends Castello kocht. Castello is een Whitesnake x Elcaro van 1.81 hoog en hij liep L niveau. Na een moeilijke start met zijn gezondheid zijn we heerlijk aan het trainen gegaan. 

Mijn droom was ooit Lichte Tour te rijden, dat is gelukt! We rijden nu al een paar jaar mee in de Subtop. Mijn nieuwe droom is ooit Grand prix te rijden. Maar of dat gaat lukken met Castello, wie weet. *Edit: inmiddels zijn we meerdere keren succesvol in de Intermediar 2 gestart!

Mijn 2e paard Ibsen (‘03), nu EquiChique’s Ibsen die ik samen in eigendom heb met de fam. Scholtens rij ik sinds hij 3,5 is. Hij was net zadelmak en doet het nu alweer heel goed in het Z. Heel leuk om weer een paard op de leiden. *Edit: inmiddels is Ibsen helemaal van mij en doet hij het al heel goed in de Lichte Tour!

In Aalsmeer heb ik mijn eigen kapsalon, Vanja’s Hair Creations. Daarnaast geef ik graag les en ben ik regelmatig op wedstrijden te vinden als dressuurjury.

 Ik hou van hele mooie spullen dus ik ben ook heel erg blij dat wij EquiChique mogen vertegenwoordigen. Of we nu thuis of op wedstrijd zijn, met de collectie van Equichique rijden wij er chique bij.

Groetjes Vanja Castello & Ibsen

Roosmaryn Roelofs

Roosmaryn Roelofs

Hi allemaal,

Mijn naam is Roosmaryn Roelofs en sinds 3 augustus 2020 mag ook ik mij trotse ambassadeur van EquiChique noemen. Samen met mijn vriend en mijn lieve Jack Russell Gijs woon ik in Soest. Naast mijn fulltime baan bij een mediabedrijf heb ik drie paarden en is de vierde op komst.

Twee van mijn paarden staan in Loenen aan de Vecht op een springstal, dit is de 14-jarige merrie RvB Baloustair (v. Johnny Boy II) en de 9-jarige ruin RvB Robin Hood (v. Ranko II). Met beide paarden rijd ik in de internationale springsport. Mijn derde paard is een 3-jarige merrie genaamd RvB Milou (v. Numero Uno), ik heb haar zelf gefokt uit mijn andere merrie Balou. Het leuke is dat wij haar van de zomer zelf zadelmak gemaakt hebben en dat zij nu lekker op de wei staat in Putten en drachtig is van de hengst Aganix du Seigneur Z. Volgend jaar juni verwachten we haar veulentje.

Voordat we de paarden naar Loenen a/d Vecht verhuisden stonden wij in Eemnes op stal en zo ben ik in contact gekomen met Talitha en EquiChique. Ik mag dan misschien wel aan de springsport doen maar ook ik vind het leuk om met mooie en kwalitatief hoogwaardige producten te mogen rijden. Daarnaast ben ik gek op het matchen van mijn outfit en die van mijn paarden, lees ik heb een redelijke ocd als het om colourmatchen gaat! 🙂

Het fijne aan Talitha en EquiChique vind ik de tijd die ze altijd voor me neemt om zo de mooiste setjes samen te stellen, er is zo veel moois om uit te kiezen en ik word altijd voorzien van het beste advies! Heel veel shop-plezier bij EquiChique!

Liefs Roos, Gijs en de paarden