Vanja de Boer Putker

Hallo allemaal,

Ik ben Vanja de Boer Putker en kom uit Aalsmeer. Ik rij mijn hele leven al paard maar sinds een jaar of 6 echt serieus, dit begon toen ik mijn paard Eastends Castello kocht. Castello is een Whitesnake x Elcaro van 1.81 hoog en hij liep L niveau. Na een moeilijke start met zijn gezondheid zijn we heerlijk aan het trainen gegaan. 

Mijn droom was ooit Lichte Tour te rijden, dat is gelukt! We rijden nu al een paar jaar mee in de Subtop. Mijn nieuwe droom is ooit Grand prix te rijden. Maar of dat gaat lukken met Castello, wie weet.

Mijn 2e paard Ibsen (‘03), nu EquiChique’s Ibsen die ik samen in eigendom heb met de fam. Scholtens rij ik sinds hij 3,5 is. Hij was net zadelmak en doet het nu alweer heel goed in het Z. Heel leuk om weer een paard op de leiden.

In Aalsmeer heb ik mijn eigen kapsalon, Vanja’s Hair Creations. Daarnaast geef ik graag les en ben ik regelmatig op wedstrijden te vinden als dressuurjury.

 Ik hou van hele mooie spullen dus ik ben ook heel erg blij dat wij EquiChique mogen vertegenwoordigen. Of we nu thuis of op wedstrijd zijn, met de collectie van Equichique rijden wij er chique bij.

Groetjes Vanja Castello & Ibsen