Roosmaryn Roelofs

Roosmaryn ambassadeur

Hi allemaal,

Mijn naam is Roosmaryn Roelofs en sinds 3 augustus 2020 mag ik mij een trotse ambassadeur van EquiChique noemen. Samen met mijn vriend en mijn lieve Jack Russell Gijs woon ik in Soest. Naast mijn fulltime baan bij een mediabedrijf heb ik vier springpaarden, kom ik uit in de springsport op nationaal en internationaal niveau, geef ik les en train ik paarden van anderen.

Drie van mijn paarden lopen inmiddels in de sport, dit zijn RvB Baloustair, een 17-jarige merrie (v. Johnny Boy II), de 12-jarige ruin RvB Robin Hood (v. Ranko II) en de 6-jarige RvB Milou (v. Numero Uno). Het leuke is dat ik RvB Milou zelf gefokt heb uit RvB Baloustair, zij was mijn eerste zelfgefokte veulentje, extra speciaal dat ik haar nu samen met haar moeder uitbreng in de sport. Van RvB Milou heb ik 1,5 jaar geleden ook een veulentje gefokt dit is mijn hengstje Aladin RvB Z (v. Aganix du Seigneur Z) die lekker staat op te groeien in Putten.

Voordat wij verhuisden stonden mijn paarden in Eemnes op stal en zo ben ik in contact gekomen met EquiChique. Ik mag dan misschien wel aan de springsport doen maar ook ik vind het leuk om met mooie en kwalitatief hoogwaardige producten te mogen rijden. Daarnaast ben ik gek op het matchen van mijn outfit en die van mijn paarden, lees ik heb een redelijke ocd als het om colourmatchen gaat! ? 🙂

Het fijne aan EquiChique vind ik de tijd die ze altijd voor me neemt om zo de mooiste setjes samen te stellen, er is zo veel moois om uit te kiezen en ik word altijd voorzien van het beste advies! Heel veel shop-plezier bij EquiChique!

Liefs Roos, Gijs en de paarden