Wil je je sjabrak, stalgordijn of iets anders laten borduren of bedrukken? Dat is geen enkel probleem, hiervoor werken we samen met een atelier.  Zij maken alles persoonlijk naar wens, perfect voor bedrijven maar ook leuk om een persoonlijk kado te geven!

De prijzen verschillen uiteraard per opdruk en ontwerp, de onderstaande prijzen zijn ter illustratie:
– Sjabrak geborduurd per kant (geen logo) € 12,50, 2 kanten € 20,-
– Deken geborduurd per kant (geen logo) € 20,-, 2 kanten € 35 ,-
– Naam gedrukt op stalgordijn € 12,50,-
– Naam geborduurd op stalgordijn € 20,-

Om een logo te borduren is een borduurbestand nodig. Heb je nog geen borduurbestand dan wordt dit speciaal  jou gemaakt voor € 55,00 exclusief BTW. Afhankelijk van het logo, aantal kleuren en de grootte krijg je van ons een vrijblijvende offerte wat de prijs per borduring zal zijn. Het borduurbestand sturen we via email naar je toe zodat je dit ook later nog kunt gebruiken, bijvoorbeeld bij een andere borduurstudio.

Voor het bedrukken van je logo is geen apart bestand nodig. Echter bij een logo met veel kleuren of kleine details overleggen we eerst met je of het mogelijk is. Voor de sjabrakken raden we af om deze te bedrukken in verband met het onregelmatige oppervlak.

Zie je een product in onze winkel en wil je weten of dit bedrukt kan worden neem dan zeker even contact met ons op. De levertijd voor het borduren of bedrukken bedraagt ongeveer 2 a 3 weken.

 

sjabrak borduren