Equiline zelf samenstellen

Het merk Equiline heeft eigenlijk geen introductie nodig. Dit Italiaanse topmerk zorgt al jaren voor hele fijne producten voor zowel paard als ruiter. Hoe leuk is het dat je de Equiline producten helemaal in je eigen kleuren kan bestellen!

Equiline wedstrijdjasjes

Bij Equiline kan je wedstrijdjasje zelf samenstellen in je eigen kleuren. Alle jasjes zijn gemaakt van het fijne X-Cool Evo materiaal. Dit zorgt ervoor dat de jasjes ademend zijn, fijn licht elastisch en waterafstotend. Daarnaast hebben alle jasjes een super pasvorm!

Wil je zelf een Equiline jasje samenstellen dan kan dat met de volgende 3 modellen:

Gait – een classic jasje
Blum – korte slipjes
Cadence – lange slipjas

Zowel de basiskleur, de kraag, zakken en punten, piping als knoopjes kun je zelf bepalen. De levertijd van de custom jasjes bedraagt ongeveer 6 weken.


Sjabrak, oornetje, deken, stalgordijn en stalafsluiter zelf samenstellen

Deze kan je allemaal aanpassen met een andere kleur voor de rand (trimming) en 1 tot en met 3 koorden. Alleen voor het oornetje kan geen trimming gekozen worden, wel de koorden en eventueel een extra vlak zodat het oornetje eenvoudig geborduurd kan worden. Begin bij het invullen van de koorden altijd met het buitenste koord.

Je kan ook kiezen voor shiny rhinestone koord op je sjabrak, oornetje, deken, stalgordijn of stalafsluiter. Wil je alleen een rhinestone koord dan kies je voor de beige variant. Wil je de strass steentjes in het midden tussen 2 koorden in dan kies je ook voor de beige. De andere kleuren rhinestone koord kan je combineren met zowel 1 of 2 gewone koorden. Let er op dat dit strass koord dan altijd aan de buitenkant zit, dit in verband met de stikrand.

equiline dekje

Equiline Octagon, Quadro of Rombo sjabrak

De custom sjabrakken zijn verkrijgbaar in 3 verschillende varianten. Het Octagon sjabrak met de bekende Equiline ruit, het Quadro sjabrak met de klassieke kleine ruit en het Rombo sjabrak met de grote ruit. Elke type sjabrak heeft zijn eigen basiskleuren.

Equiline deken zelf samenstellen

Voor de dekens kan je behalve de rand en de koorden ook kiezen voor een ornament. Dat is het mooie sierstiksel wat aan de achterkant op de billen zit en zorgt voor een extra chique look.

equiline deken zelf samenstellen

Wil je inspiratie opdoen? Op onze Facebook pagina en Instagram vind je ook veel foto’s en voorbeelden. Wil je een keer langs komen om te passen en/of de kleurenstaaltjes te bekijken? Neem dan gerust contact met ons op.