Achter de schermen bij EquiChique

EquiChique is in 2015 door mij, Talitha Ombach, opgericht vanuit de passie voor mooie producten voor de dressuur- en springruiter. Vooral het custom made maken van een outfit is mijn specialiteit. Al sinds 2004 is ben ik als ondernemer in de weer in de ruitersportbranche, zowel fysiek als met online winkels. In eerste instantie begonnen in de eventingwereld met de Eventing-SGW Specialist. Per 1 januari 2018 is deze winkel overgegaan naar Nina Hut en ben ik me geheel gaan focussen op EquiChique. De jarenlange ervaring komt goed van pas, bij EquiChique is persoonlijke aandacht en service zeer belangrijk.

Zelf heb ik succesvol in de dressuursport mee gereden tot en met Z2 niveau. Tot en met L niveau heb ik ook ervaring opgedaan zowel in de springring als in de eventing. Daarnaast heb ik de grote omslag mee gemaakt waarin we van de zwarte en donkerblauwe jasjes ineens naar vrije keus gingen. Wat een verademing! En wat geweldig om nu je outfit van je eigen persoonlijke touch te kunnen voorzien! Ontzettend leuk om samen met mijn klanten de staaltjes erbij te pakken om de ideale wedstrijdset samen te stellen.

Custom en kwaliteit

Naast de custom producten vind je in de webshop en in de showroom ook een aantal merken die niet aangepast kunnen worden maar waar ik voor 100% achter staan. Dit zijn niet de allergoedkoopste merken, wel weet ik zeker dat ik met deze producten echt fijne kwaliteit kan leveren. Hierdoor weet ik zeker dat je tevreden zult zijn met je aankoop bij EquiChique. Ben je onverhoopt toch niet tevreden of is er iets mis? Ook dan sta ik voor je klaar. Samen kijken we hoe we een probleem het beste op kunnen lossen en doe ik mijn uiterste best om er samen met jou uit te komen.

Levertijd

Bij alle producten staat vermeld of deze uit voorraad leverbaar zijn of wat de verwachte levertijd zal zijn. Ik probeer de website zo actueel mogelijk te houden, niets vervelender als je denkt dat iets op voorraad ligt wat achteraf toch niet zo blijkt te zijn. Uiteraard kan het eens voorkomen dat de aangegeven levertijd toch afwijkt. Ik breng je dan zo snel mogelijk op de hoogte. Besluit je hierdoor je bestelling te annuleren dan is dat geen enkel probleem, ik zorg ervoor dat je betaling dezelfde dag naar je wordt overgemaakt.

Vragen?

Heb je vragen, wil je langs komen in de showroom of ben je op zoek naar een bepaald product? Bel, mail of app me en ik sta voor je klaar. Telefonisch kan het zijn dat ik heel even niet op kan nemen (in een leven met paarden is dat soms niet altijd even handig 🙂 ), stuur me dan gewoon even een whatsapp en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Emails beantwoord ik ook dagelijks, je krijgt binnen een dag antwoord op je vraag.

We love custom made!