Achter de schermen bij EquiChique

EquiChique is in 2015 opgericht door Talitha Ombach vanuit de passie voor mooie producten voor de dressuurruiter. Vooral het custom made maken van een outfit is haar specialiteit. Al sinds 2004 is Talitha als ondernemer in de weer in de ruitersportbranche, zowel fysiek als met online winkels. Deze jarenlange ervaring komt goed van pas, bij EquiChique is persoonlijke aandacht en service zeer belangrijk.

Talitha heeft zelf succesvol in de dressuursport mee gereden tot en met Z2 niveau. Daarnaast heeft ze ook de grote omslag mee gemaakt waarin we van de zwarte en donkerblauwe jasjes ineens naar vrije keus gingen. Wat een verademing! En wat geweldig om nu je outfit van je eigen persoonlijke touch te kunnen voorzien! Ontzettend leuk om samen met onze klanten de staaltjes erbij te pakken om de ideale wedstrijdset samen te stellen.

Custom en kwaliteit

Naast de custom producten vind je in onze webshop en in de showroom ook een aantal merken die niet aangepast kunnen worden maar waar we voor 100% achter staan. Dit zijn niet de allergoedkoopste merken, wel weten we zeker dat we met deze producten echt fijne kwaliteit kunnen leveren. Hierdoor weten we zeker dat je tevreden zult zijn met je aankoop bij EquiChique. Ben je onverhoopt toch niet tevreden of is er iets mis? Ook dan staan we voor je klaar. We kijken hoe we een probleem het beste op kunnen lossen en doen ons uiterste best om er samen uit te komen.

Bij alle producten staat vermeld of deze uit voorraad leverbaar zijn of wat de verwachte levertijd zal zijn. We proberen de website zo actueel mogelijk te houden, niets vervelender als je denkt dat iets op voorraad ligt wat achteraf toch niet zo blijkt te zijn. Uiteraard kan het eens voorkomen dat de aangegeven levertijd toch afwijkt. We brengen je dan zo snel mogelijk op de hoogte. Besluit je hierdoor je bestelling te annuleren dan is dat geen enkel probleem, we zorgen dat je betaling dezelfde dag naar je wordt overgemaakt.

Vragen?

Heb je vragen, wil je langs komen in de showroom of ben je op zoek naar een bepaald product? Bel, mail of app ons en we staan voor je klaar. Telefonisch kan het soms zijn dat we heel even niet op kunnen nemen (in een leven met paarden is dat soms niet altijd even handig 🙂 ), stuur ons dan gewoon even een whatsapp en we bellen je zo snel mogelijk terug. Emails beantwoorden we ook dagelijks, je krijgt binnen een dag antwoord op je vraag.

Perform with Passion!

Talitha Ombach