Achter de schermen bij EquiChique by Vanja

Welkom op de site van Equichique by Vanja.
Equichique bestaat al sinds 2015 en staat bekend om haar customized ruitersportartikelen.

Vanaf het begin mocht ik ( Vanja de Boer Putker) als sponsorruiter Equichique vertegenwoordigen. Dit deed ik met liefde. Zowel op stal als in de ring zie ik er graag goed verzorgd en netjes uit. Ik vind het fijn om al mijn spullen zelf samen te kunnen stellen zodat het wat meer uniek is.

Per 1 januari 2023 heb ik de kans gekregen van Talitha Ombach, Miss Equichique Herself, om Equichique onder mijn hoede te gaan nemen naast mijn kapsalon (sinds 2002). Dit vind ik een hele eer. Voor jullie als klant verandert er niet heel veel, alleen de showroom is nu gevestigd als pop-up store in Aalsmeer.

Zelf rij ik al heel wat jaren paard (dressuur) en ben ik vrij veel in de wedstrijdring te vinden in mijn zelf samengestelde wedstrijdoutfits. Ondertussen mag ik van geluk spreken dat ik op het hoogste niveau mag rijden met alweer mijn tweede paard Equichique’s Ibsen, Desperado x Haarlem ( a.k.a. Witsnoet).

Dit doe ik samen met mijn man Wesley, die altijd mijn rechterhand is op wedstrijd. Hij gaat altijd mee als chauffeur en groom  in weer en wind,  vroeg of laat, dichtbij of ver weg. Wesley had voordat hij mij leerde kennen(2010) helemaal niets met paarden, maar kan zichzelf ondertussen wel een paardenman noemen en hij steunt ons goed.

Custom en kwaliteit

Naast de custom producten vind je in de webshop en in de pop-up boetiek ook een aantal merken die niet aangepast kunnen worden maar waar ik voor 100% achter staan. Dit zijn niet de allergoedkoopste merken, wel weet ik zeker dat ik met deze producten echt fijne kwaliteit kan leveren. Hierdoor weet ik zeker dat je tevreden zult zijn met je aankoop bij EquiChique by Vanja. Ben je onverhoopt toch niet tevreden of is er iets mis? Ook dan sta ik voor je klaar. Samen kijken we hoe we een probleem het beste op kunnen lossen en doe ik mijn uiterste best om er samen met jou uit te komen.

Levertijd

Bij alle producten staat vermeld of deze uit voorraad leverbaar zijn of wat de verwachte levertijd zal zijn. Ik probeer de website zo actueel mogelijk te houden, niets vervelender als je denkt dat iets op voorraad ligt wat achteraf toch niet zo blijkt te zijn. Uiteraard kan het eens voorkomen dat de aangegeven levertijd toch afwijkt. Ik breng je dan zo snel mogelijk op de hoogte. Besluit je hierdoor je bestelling te annuleren dan is dat geen enkel probleem, ik zorg ervoor dat je betaling dezelfde dag naar je wordt overgemaakt.

Vragen?

Heb je vragen, wil je langs komen in de Pop-up store of ben je op zoek naar een bepaald product? Bel, mail of app me en ik sta voor je klaar. Telefonisch kan het zijn dat ik heel even niet op kan nemen (in een leven met paarden is dat soms niet altijd even handig 🙂 ), stuur me dan gewoon even een whatsapp en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Emails beantwoord ik ook dagelijks, je krijgt binnen een dag antwoord op je vraag.

We love custom made!

Vanja en Wesley