GPA First Lady 2x, First Lady 4S en Little Lady

De GPA First Lady is de chique helm van GPA die speciaal is ontworpen voor dames. Super elegant door de extra grote klep maar met hetzelfde comfort en luchtigheid als we van de GPA cap gewend zijn. De binnenvoering van deze helm kan eenvoudig verwisseld en gewassen worden. De First Lady met grote klep heb je in 3 verschillende uitvoeringen.

GPA First Lady Bruin


GPA Little Lady

Het Little Lady model van GPA is het “kleine zusje” van de First Lady helmen maar doet zeker niet onder! Licht, comfortabel en elegant en ook samen te stellen in je eigen kleuren. In de standaardkleuren en met een kunstleren kinband in zwart of blauw is de prijs van de Little Lady € 299,00. De Little Lady kan ook besteld worden met een leren klep en kinband, de Little Lady Leather. In de standaardkleuren komt deze helm op € 489,00. Voor de coating kan je kiezen voor mat of glanzend zonder meerprijs.

Bij de Little lady kan je kiezen voor je eigen kleur qua schaal, roosters, klep en kinband.

GPA First Lady 2x

Het 2x model is gebasseerd op het populaire Speed Air model: luchtig, lichtgewicht en veilig! In de standaardkleuren en met een kunstleren kinband in zwart of blauw is de prijs van de First Lady 2x € 599,00. De First Lady kan ook besteld worden met een leren klep en kinband, de First Lady Leather. In de standaardkleuren komt deze helm op € 729,00. Voor de coating kan je kiezen voor mat of glanzend zonder meerprijs.

Bij de 2x kan je kiezen voor je eigen kleur qua schaal, voorinzet, roosters, piping, (leren) klep en kinband. De 2x wordt onder andere gedragen door Grand Prix amazone Katja Gevers.

GPA First Lady 4S

Het 4S model bestaat uit maar liefst 4 lagen, dit maakt de 4S de helm met het hoogste veiligheidsniveau bij GPA. Bij een eventuele val wordt de impact nog beter opgevangen en ook de zijkanten van je hoofd zijn beter beschermd wanneer hier druk op komt. Deze helm heeft een iets ovalere vorm, de klep zit aan de buitenkant en kan eventueel vervangen worden. In de standaardkleuren en met een kunstleren kinband in zwart of blauw is de prijs van de First Lady 4S € 629,00. Voor de coating kan je kiezen voor mat of glanzend zonder meerprijs.

Bij de 4s kan je kiezen voor je eigen kleur qua schaal, voorinzet, zij inzets, binnenschaal, klep en kinband. De 4s wordt onder andere gedragen door Esra de Ruiter, zij heeft hem uitgekozen in prachtig shiny bruin!


GPA zelf samenstellen

Hou je ervan om je eigen outfit samen te stellen? Ga er dan maar voor zitten, want met GPA kan je werkelijk waar alle kanten op!

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Behalve de 4 standaardkleuren kan je zowel de schaal, de klep als de roosters in vrijwel alle RAL kleuren te bestellen is. Dit kan in mat als glanzend zonder meerprijs, aan jou de keus. Daarnaast kan je er ook nog voor kiezen om de coating te voorzien van Stardust, een prachtige zilveren glinstering. De RAL kleuren en Stardust coating kan op alle modellen besteld worden!

Hou je van stoer dan bestel je de Little Lady of de First Lady 2x met een klep in 1 van de vele kleuren leer, deze kan gematched worden met het kleur leer van de kinband. Helemaal speciaal is dat je de onderkant van de klep in een andere kleur leer kan bestellen dan de bovenkant, echt uniek!

En dan nog fine tunen…

En dan heb je bij de 2x nog eventueel de piping aan de voorzijde. Hiervoor weer een ruime keuze in leer maar ook zilver, goud en glitter piping is mogelijk. Of maak je GPA helm op en top shiny met de swarovski piping ook verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Bij elk model kan je zelf de kleur van je kinband bepalen. Standaard is deze gemaakt van zwart of blauw kunstleer maar tegen een meerprijs bestel je hem in echt leer in een kleur naar keuze. De 6 kleuren leer aan de linkerkant op de foto zijn de basiskleuren, het leer op de rechterpagina zijn de speciale kleuren.

Meerprijzen van de opties

Met de extra opties maak je je helm echt speciaal! De standaardkleuren voor de helm, klep en roosters zijn zwart, blauw, bruin en grijs. Deze kleuren kan je zonder meerprijs combineren in zowel mat als glans. Het GPA logo aan de voorkant en het beslag aan de zijkant is standaard leverbaar in zilver en goud, tegen een meerprijs bestel je dit in rosé goud. We zetten de meerprijzen voor je op een rijtje:

Voor alle modellen

– De schaal in een RAL kleur naar keuze € 40,00
– De klep in een RAL kleur naar keuze € 20,00
– De schaal met Stardust coating € 25,00
– De klep met Stardust coating € 15,00
– Het GPA logo en beslag in rosé goud € 20,00
– Leren kinband in 1 van de 6 standaardkleuren € 65,00
– Leren kinband in 1 van de andere kleuren € 100,00

Little Lady extra’s

– De ventilatie in een andere kleur € 20,00

First Lady 2x extra’s

– De voorinzet in een RAL kleur naar keuze € 20,00
– De ventilatie voor in een RAL kleur naar keuze € 20,00
– De ventilatie aan de zijkanten in een RAL kleur naar keuze € 20,00
– Leren piping € 25,00
– Swarovski piping € 60,00
– Carbon schaal zwart € 373,00
– Carbon schaal blauw of rood € 475,00

– Voor de GPA cap First Lady Leather: de onderzijde in een andere kleur leer dan de bovenkant € 99,00

First Lady 4S

– De binnenschaal in een RAL kleur naar keuze € 42,00
– Carbon schaal zwart € 660,00
– Carbon schaal blauw of rood € 760,00

Inspiratie opdoen!

Heb je al een idee hoe jouw ideale helm eruit zou moeten zien? Maak gerust een afspraak in de showroom om daar de helmen te passen en de kleurenstalen te bekijken. Neem eventueel ook je wedstrijdjasje mee of je laarzen waar je je helm mee zou willen matchen. Je vindt de GPA First Lady helmen hier in onze webshop.

Andere GPA helmen

Ben je op zoek naar een ander model GPA cap? Bijvoorbeeld de GPA Speed Air, GPA Easy of wil je graag een GPA Carbon helm of met de revolutionare Concept kinbandsluiting? Ook die kunnen we voor je bestellen én ontwerpen in je eigen kleuren. Neem contact met ons op voor je vragen of maak een vrijblijvende afspraak in de showroom.