equest sjabrak samenstellen ontwerpen

De complete Equest Catalogus

Je eigen sjabrak samenstellen? En/of een bijpassend oornetje of deken in je eigen kleuren? Dan kan bij Equest!

Nieuwsgierig? Klik op het plaatje hier onder om de nieuwe catalogus te bekijken. 🙂 Zie je producten in de catalogus die je niet op de site ziet staan stuur ons dan gerust een berichtje. We kunnen alles voor je bestellen en aanpassen in jouw favoriete kleuren.

Equest catalogus

 

Zelf je sjabrak samenstellen of een complete outfit?

Je sjabrak samenstellen of je complete outfit kan perfect met de producten van het Duitse bedrijf Equest. Equest bestaat al sinds 1889 en produceert al jarenlang ruitersportartikelen van topkwaliteit.

Je sjabrak samenstellen

Je sjabrak samenstellen is bij Equest geen probleem, de mogelijkheden zijn eindeloos! Kies uit verschillende steppingen, de basis- en randkleur mag je altijd zelf uitkiezen zonder meerprijs. Een sjabrak in je eigen kleuren is er al vanaf € 49,95. Een naam, logo of iets anders geborduurd op je sjabrak verzorgen we ook voor je.

Je sjabrak samenstellen kan als volgt:

Basiskleur: dit is de kleur van het sjabrak zelf
Bindingkleur: dit is de kleur van de rand van het sjabrak
Pipingkleur: dit is een smal randje tussen het sjabrak en de binding
Koorden: de sjabrakken kunnen worden voorzien van 1-3 koorden naar keuze
Strass koord: het sjabrak kan naast gewone koorden ook worden voorzien van een koord van steentjes. Een strasskoord wordt alleen aan de achterkant van het sjabrak bevestigd, samen met eventuele koorden.

De Equest dekjes zijn verkrijgbaar in veel verschillende materialen, diktes, steppingen en modellen:

equest dekje soorten
Equest dekje samenstellen

De meerprijs voor de verschillende opties:

– andere randkleur: geen meerprijs
– piping: € 7,-
– 1 koord: € 13,-
– 2 koorden: € 24,-
– 3 koorden: € 34,-

Je vindt de Equest sjabrakken hier >>

 

equest sjabrak samenstellen

 

Je eigen oornetje samenstellen.

Hoe leuk is het om een bijpassend oornetje bij je sjabrak te hebben? Voor de oornetjes kies je uit 16 verschillende kleuren, daarnaast pas je het oornetje aan met 1-3 koorden in je eigen kleur naar keuze en/of bestel je je oornetje met een strasskoord.

De oornetjes zijn er in de maten pony en full, echter niet alle kleuren zijn beschikbaar in de pony maat. Tegen een meerprijs bestel je je oornetje met geluidsdempende vulling in de oortjes.

Je vindt de Equest oornetjes hier >>

Je eigen deken samenstellen:

Ook je deken kan custom made gemaakt worden bij Equest. De dekens zijn verkrijgbaar in 3 verschillende materialen: fleece, dralon en wol. Afhankelijk van het basismateriaal kan je deze dekens bestellen in meerdere kleuren voor zowel de basis als de binding en kan je ze aanpassen met koorden in je favoriete kleur.

Wil je een deken ter promotie van je bedrijf of sponsor dan zijn de Fleece Regular en Parade ideaal, deze kun je bestellen met een flap aan de voorzijde. Voor alle dekens kunnen we de bedrukking of borduring verzorgen.

Je vindt de Equest dekens hier >>

Je eigen onderlegger samenstellen.

Nieuw is dat je tegenwoordig ook je onderlegger in je eigen kleuren kunt bestellen! De fijne onderleggers met echt wol zijn verkrijgbaar in de maten Pony en Full. Zonder meerprijs kies je zelf de basis-, piping en randkleur.

Je vindt de Equest onderleggers hier >>

Je eigen stalgordijn samenstellen.

Equest heeft ook een ruime collectie stalgordijnen en boxafsluiters. De stalgordijnen zijn er in 2 maten en zowel de gordijnen als de afsluiters zijn verkrijgbaar in 3 basiskleuren. Daarnaast kan je ze nu ook bestellen in heel veel andere customkleuren, wat dacht je van bijvoorbeeld oranje of royal blue? Je past de gordijnen eventueel aan met 1 of 2 koorden waardoor je ze perfect kunt matchen met de rest van je outfit.

Een eventuele borduring of bedrukking kunnen we ook voor je verzorgen. Je vindt de stalgordijnen en boxafsluiters hier >>

equest sjabrak samenstellen

Kom je er niet uit, heb je vragen of wil je voorbeelden zien van kleurencombinaties neem dan gerust contact met ons op.