celeris rijlaarzen


Rijlaarzen aanmeten, dat vinden we toch echt een vak apart. Heel blij zijn we dan ook met de samenwerking met Marije van Celeris Rijlaarzen Benelux. 10 jaar geleden zijn we Marije op een evenement tegen gekomen waar ze toen nog andere merken rijlaarzen verkocht. Dat de expertise er is om laarzen perfect op te meten dat is zeker!

Zelf je rijlaarzen ontwerpen?

Dat is geen probleem bij Celeris! Je hebt de keus uit maar liefst 13 verschillende basismodellen. Vervolgens kan je de laars helemaal samenstellen naar wens – zonder meerprijs! Kies uit de vele soorten (lak)leer, combineer leersoorten, bedenk welk stiksel je wilt en hoe hoog de boog moet worden. En ze worden uiteraard vakkundig opgemeten zodat je zeker weet dat jouw nieuwe laarzen perfect zitten.

Celeris Pasdagen

Doordat we zo centraal liggen in Nederland is onze showroom voor veel mensen uitstekend te bereiken. Wanneer we 3 (of meer) aanmeldingen hebben voor de laarzen dan maken we een afspraak met Marije om langs te komen. Wil je graag langs komen om laarzen aan te laten meten? Laat het ons weten, we houden je dan op de hoogte wanneer er weer een pasdag aan komt. Heb je zelf een groepje van 3 om laarzen aan te meten dan kunnen we direct in overleg met Marije een datum prikken.

Welke modellen kan ik uit kiezen?

Bij Celeris heb je de keus uit maar liefst 13 modellen met allemaal hun eigen unieke uitstraling. Alle laarzen zijn gemaakt van kalfsleer en nadat je opgemeten bent en al je wensen hebt doorgegeven wordt de bestelling door gestuurd naar Portugal. Daar worden je laarzen volgens traditionele ambacht handgemaakt in de beste leerateliers.

celeris rijlaarzen ontwerpen


Celeris en KEP Italia

Hoe gaaf is de samenwerking tussen Celeris en KEP Italia?! Vrijwel al het leer wat gebruikt wordt voor de Celeris rijlaarzen kunnen we voor je laten verwerken in een bijpassende KEP Italia helm. De prijs hiervan is € 200,00 per inzet. Hiermee maak je de perfecte match van rijlaarzen en KEP!


KEP Italia CelerisKEP Italia Celeris


Ambassadeurs

Celeris rijlaarzen heeft een aantal geweldige ambassadeurs. Behalve onze eigen sponsor amzone Vanja is ook Emmelie Scholtens fan van deze prachtige rijlaarzen! En ook Sanne Voets, Nicole den Dulk en Malene Nootenboom zijn enthousiast over Celeris. Laat je inspireren en ontwerp je eigen droomlaars met een perfecte pasvorm!
Stuur een mail naar shop@equichique.nl en we houden je op de hoogte wanneer Marije naar onze showroom komt.

Meer weten over Celeris Benelux? Neem dan een kijkje op de Celeris website.