Leverings- en betalingsvoorwaarden

Door je bestelling geeft je aan met de leverings- en betalingsvoorwaarden en condities van EquiChique akkoord te gaan. Je ontvangt na je bestelling een email ter bevestiging, dit is tevens je bewijs van bestelling. Mocht je onze bevestiging niet ontvangen dan verzoeken wij je om telefonisch contact op te nemen met EquiChique.

Alle prijzen op de website van EquiChique zijn in euro’s (€) en inclusief BTW. Bij bestellingen van minder dan € 200,00 wordt € 3,50 als je bijdrage in onze verzendkosten berekend voor producten die door de brievenbus passen. Voor overige paketten wordt € 4,95 als je bijdrage in de verzendkosten berekend voor verzending met Postnl. De genoemde prijzen gelden voor levering in Nederland. Voor leveringen in het buitenland geldende afwijkende tarieven, EquiChique zal in dat geval contact met je opnemen om de mogelijkheden en tarieven door te nemen. Producten kunnen op afspraak ook afgehaald worden in de showroom in Naarden.

EquiChique zal na ontvangst van uw betaling zo spoedig mogelijk overgaan tot verzenden van de bestelling. De levertijd van de producten verschilt, een indicatie vindt je op de pagina Verzendkosten en Levertijd. Mocht het product niet meer te leveren zijn dan vervalt je bestelling en wordt je betaling per ommegaande gecrediteerd. EquiChique behoudt zich het recht voor om bestellingen te annuleren indien betaling niet of niet tijdig heeft plaats gevonden.

EquiChique is niet aansprakelijk voor enige schade dan wel van vermissing tijdens transport van goederen. Mocht je een artikel willen retourneren of ruilen dan verzoeken wij je binnen 14 dagen telefonisch of via email contact met ons op te nemen. De ongebruikte artikelen moeten geretourneerd worden in de originele verpakking met een kopie van de factuur met daarop de bankgegevens van de klant en voldoende gefrankeerd worden. Verpakkingen die niet voldoende gefrankeerd zijn zullen niet geaccepteerd worden. Indien de producten in goede orde zijn ontvangen zal EquiChique overgaan tot restitutie van het aankoopbedrag exclusief de verzendkosten c.q. overgaan tot het verzenden van een nieuwe bestelling. EquiChique heeft het recht om over deze bestelling opnieuw verzendkosten te berekenen. Goederen die speciaal besteld moeten worden (b.v. qua kleur) of die op maat gemaakt zijn kunnen niet geruild c.q. geretourneerd worden.

De website van EquiChique is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Echter, prijs-, model- en kleurwijzigingen zijn voorbehouden alsmede typefouten.